KLIIN –
Pesulapalvelu ovellasi

Pyykkääminen vie suuren ajan monen perheen ja yrityksen arjesta. Tähän asti ongelmaan ei ole ollut kunnon ratkaisua, mutta nyt voit tilata pesulan ovellesi aina kun sitä tarvitset.

Palvelumme laatulupaus:

Pyykit puhtaana takaisin ovellesi jopa 24 tunnissa

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Pyykin nouto ja palautus kotiovellesi

Laadukasta pesua alan ammattilaisilta

Miten se toimii?

Pakkaa pyykkisi

Varaa nouto ja pakkaa kaikki pesuun menevä pyykki kertakäyttöiseen pussiin. Ei tarvitse punnita pyykkipussia, me teemme sen puolestasi noudon yhteydessä.

Odota noutoa

Saat meiltä viestin, kun edustajamme on matkalla noutamaan pyykkisi. Noudon jälkeen edustajamme vie pyykkisi lähimpään pesulaan.

Rentoudu

Sillä aikaa kun pyykkisi on meidän hoidossa, voit rentoutua ja tehdä mitä haluat.

Toimitus

Saat pyykkisi takaisin puhtaana, raikkaan tuoksuisena ja valmiina käyttöön

Hinnat ja Palvelut

Yksi hinta (Sis. kuljetuksen):
6.2€/kg
Sovi ensimmäinen pyykin noutosi jo tänään!

*Min 3kg
**Tarjoamme myös kuukausihinnoiteltua säännöllistä pyykinnoutoa.
Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopivin malli.

Pesu ja viikkaus

Pesu ja viikkaus

Varaa nouto ja pakkaa kaikki pesuun menevä pyykki kertakäyttöiseen pussiin. Ei tarvitse punnita pyykkipussia, me teemme sen puolestasi noudon yhteydessä.

Kemiallinen pesu

Saat meiltä viestin, kun edustajamme on matkalla noutamaan pyykkisi. Noudon jälkeen edustajamme vie pyykkisi lähimpään pesulaan.

Yrityksille

Sillä aikaa kun pyykkisi on hoidossa meidän kautta, voit rentoutua ja tehdä, mistä nautit.

Varaa nouto jo tänään

Tilaa jo Tänään!

Käytä kalenteria varataksesi noudon
Testaa onko palvelu saatavilla sinun alueellasi:


Tietoa meistä

KLiin on Vantaalla kahden perheen isän perustama start-up yritys, joilla oli vaikeuksia yhdistää kiireinen yrittäjän elämä ja kodinhoidon tehtävät. Varsinkin pyykinpesu oli yksi eniten aikaa vievistä kotitöistä, joka vei ison osan vapaa-ajasta. 

Varsinkin Luis, toinen KLiin:n perustajista, taisteli tämän ongelman kanssa jatkuvasti. Valtavat pyykkikasat eivät tuntuneet kotona pienenevän ja taistelu alati kasvavia pyykkikasoja vastaan oli loputonta. Hän halusi löytää ratkaisun, joka antaisi hänelle mahdollisuuden keskittyä enemmän itselleen merkittäviin asioihin. 

Taistelun keskellä idea KLiinistä - pyykin nouto ja pesupalvelu kiireisille kaupunkilaisille, perheille ja pienyrityksille Helsingissä. Apunaan kaksi muuta perustajaa he tekivät tuosta ideasta todellisuutta. 
Tiimimme visioissa KLiin ei ole vain tapa hoitaa pyykit, Se on myös mahdollisuus saada lisää vapaa-aikaa kiireisen elämän keskellä. Vapaa-aikaa, jota voi käyttää perheen kanssa yhdessäoloon, harrastuksiin, itsensä/yrityksensä kehittämiseen tai vain ottaaksesi omaa aikaa sohvalla hyvän kirjan ja viinilasin kanssa. Tiimimme haluaa tukea sinua saamaan sen tarvitsemasi lisä-ajan juuri silloin kun sitä eniten kaipaat. 

KLiinin avulla voit vaivatta tilata noudon pyykillesi suoraan verkkosivuiltamme helposti tekemällä kalenterivarauksen milloin haluat meidän noutavan pyykkisi ja me varmistamme loput. Huolehdimme, että pyykkisi pestään laadukkaasti ja palautetaan kotiovellesi viikattuna ja raikkaan tuoksuisena. 

KLiinillä olemme sitoutuneet auttamaan ihmisiä ja yrityksiä Helsingin alueella löytämään lisää vapaa-aikaa arjen keskeltä ja keskittymään heille merkittäviin asioihin. 

Joten miksi et kokeilisi KLiiniä jo tänään? Varaa nouto jo tänään ja huomenna kotiovellasi voi olla puhtaat raikkaan tuoksuiset vaatteet odottamassa!

Tietoa KLiinistä

KLiin kokemuksia asiakkailta

Ibrahim

"Not owning a laundry machine at home, and having to rely on the communal one in my building, just doesn't work with my work schedule. Having a cheap pick up laundry service has given me the freedom to actually enjoy my rare days off , without having to waste any time figuring out whether or not the laundry machine is available.

KLiin is definitely the place for your laundry needs! I had never used a laundry pick up service before, and I was amazed with their service. Not only were they incredibly considerate of my work schedule, but they were fast and efficient to boot!"


Adham MYA Ibrahim

Elizaveta

"KLiin palvelun ansiosta sain vihdoin huollettua pitkään odottaneet vaatteet, nopeasti ja vaivatta. Monilapsisessa perheessä riittää vaatehuoltotarvetta ja tällainen palvelu on juuri se, mikä on arjen palikoista puuttunut. Suuret suosittelut!"


Elizaveta Parkkonen

Kathrin

“Friendly, fast, and reliable service - easy, don't have to think about it, I schedule the pickup and wait for my clean laundry to arrive back at my door. We had a special requirement to use fragrance-free/skin-friendly detergent and it was not a problem! Highly recommend it! KLiin services”


Kathrin Deter

Ota yhteyttä

Nimi
Puhelinnumero
Sähköposti
Aihe
Viesti

Viestisi on lähetetty onnistuneesti!
Viestin lähetyksessä virhe. Voit yrittää lähettää viestisi uudestaan hetken kuluttua.

UKK